Nit de musicals al Teatre Grec!

Avui estrenem “Nit de musicals” al Teatre Grec amb direcció de Paco Mir i direcció musical d’Andreu Gallén. La Companyia Bratislava hi fem un número propi a partir de “Shipoopi” del musical “The music man”.

Un plaer poder trepitjar de nou aquest escenari ideal per una nit d’estiu plena de Swing Broadway i molt ben acompanyada!

Una fusió de swing, veu i coreografies, al voltant d’una divertida història creada i dirigida per Paco Mir ideal per culminar una nit d’estiu a l’aire lliure al Teatre Grec. Després d’exhaurir totes les localitats en l’edició passada del Festival Grec 2015, la revista Teatralnet presenta, un any més, un repertori que farà vibrar i emocionar el públic a ritme de swing, molt de claqué i grans intèrprets. La big band Barcelona Jazz Orquestra interpretarà els clàssics dels grans musicals de Broadway i acompanyarà els grans noms del teatre musical del país i una companyia de ball creada per a l’ocasió. Cançons de musicals com Gypsy, Guys and Dolls, 42nd Street , Kiss me Kate, Chicago, …

Dues nits, avui i demà i ja amb les entrades exhaurides!