Torna Shaking Shakespeare!

_MG_9417

Fins al 3 de juliol al Maldà torna Shaking Shakespeare, un recorregut per les músiques de totes les èpoques que s’han creat a partir de l’obra de Shakespeare.

Dir. Moisès Maicas. Musical. Català. 75 min. Shaking Shakespeare és un espectacle musical basat en les composicions inspirades en les obres i textos del «Gran Willy», des de l’època elisabetiana fins als nostres dies. És un espectacle irreverent, irònic, que s’apropa al públic amb un aire provocatiu i en busca la complicitat. Amb una factura musical acurada, perfeccionista; amb la participació de professionals amb una trajectòria contrastada i amb un format proper al cabaret, Shaking Shakespeare vol seduir l’orella i l’esperit del públic i oferir-li una perspectiva nova de diversos textos de l‘autor. La proposta integra els diferents gèneres musicals que al llarg dels segles han adaptat Shakespeare; des del madrigal renaixentista fins al musical contemporani de Broadway.

Intèrprets: Bernat CotJosep Fadó Paul PereraTHE HANFRIS QUARTET (Juan BertrandJordi ForcadellGener Salicrú, Adrià Sivilla), THE SING SONG SISTERS (Maria CiriciLaura Pau / Laura AubertLluna Pindado)

Concepció: Josep Fadó, Sheila Garcia i Moisès Maicas
Direcció musical: Sheila Garcia
Arranjaments musicals: Sheila Garcia, Paul Parera i Gener Salicrú
Direcció escènica: Moisès Maicas
Dramatúrgia: Anna Soler Horta
Aj. direcció: Albert Massanas
Vestuari: Moon Vives
Coreografia: Maria Garriga
Il·luminació: Daniel Gener
Fotografia i vídeo: Núria Deulofeu
Disseny gràfic: Anna Bohigas
Producció: Marina Marcos

 

Nominació al millor espectacle musical

Imatge inserida 3

_________________________________
 
 

Què en diu la premsa?

“Potència vocal i un saber estar que no s’aprèn de la nit al dia.” Andreu Gomila a Time Out

“Un 10” Crítica d’Andreu Sotorra a Recomana.cat

“Les veus magnífiques, l’espectacle un entreteniment d’alçada i els dies no poden acompanyar millor. Sha de veure per ser feliç. Així de fàcil” Care Santos a El Periódico

 

 

Reserva d’entrades