La Pols i l’Era a l’Auditori

Falta només d’una setmana per fer aquest concert irrepetible!

Les Feliuettes som les coristes de “La Pols i l’Era” amb un equip de luxe Oriol de Balanzó, Guillamino, Núria Feliu, Eduard Gener, Núria Graham, Òscar Dalmau, Francesc Burrull, Lita Torelló, Martí Sales, Joan Colomo, el Gordo del Puru, Joan Eril, Ernest Crusats, Eric Sueiro i Jordi Beltran.

Oriol de Balanzó i Pau Guillamet, sempre sota el mestratge del groovefather Òscar Dalmau, han rebuscat per les cubetes antics singles de ie-ié dels 60, perles encara massa oblidades, per extreure’n ara un beat, ara un riff, ara una frase. I jugant amb aquests elements han vestit un cançoner completament nou però impregnat de l’esperit d’aquella època. Una gran dicotomia sonora. Una marcianada amb cap i peus, però una bona marcianada al cap i a la fi.

Segona vegada aquest any a L’Auditori de Barcelona, al febrer amb la Companyia Bratislava i ara amb The Feliuettes!

Venda d’entrades aquí