Estrena de “La Gran Duquessa de Gerolstein” al Teatre Gaudí

La Gran Duquessa arribarà al Teatre Gaudí Barcelona el 17 de gener

La companyia Bratislava presenta la seva primera obra: La Gran Duquessa de Gerolstein. Una opéra bouffe en tres actes. Una opereta d’ Offenbach inèdita en català, traduïda i adaptada tant en dramatúrgia com en cançons per la mateixa companyia. Amb música de Jacques Offenbach i llibret en francès d’ Henri Meilhac i Ludovic Halévy.

La història és una crítica satírica al militarisme irreflexiu i a la parafernàlia militar. La seva protagonista és una jove i dèspota Duquessa, la qual fa la guerra pel simple fet de distreure’s i que fa anar de corcoll a tothom sota les seves voluntats.

Traducció i Adaptació Companyia Bratislava
Direcció Víctor Álvaro
Direcció musical Ferran Martínez Palou
Coreografia Jordi Ribot Thunnissen

Intèrprets ANNA ARENA – LAURA PAU – MONICA PORTILLO – ALBERT RUIZ

Escenografia Companyia Bratislava Vestuari Companyia Bratislava Producció Associació artdevellut Tècnic llums i so Sergi Coch

 

Podeu reservar per ticketmaster, a info@teatregaudibarcelona.com o per telèfon: 93 603 51 52