Nou projecte teatral per al Círcol Maldà

Molt i molt contenta de formar part d’aquest equip!

Els Pirates teatre

Els Pirates Teatre apostem per aquest espai escènic únic a la ciutat de Barcelona amb una programació de teatre, dansa, cabaret i música

Círcol maldà

Els Pirates Teatre anuncien avui que gestionarem la singular sala del centre de Barcelona, el Círcol Maldà. La direcció artística anirà a càrrec de tota la companyia i serà l’Adrià Aubert, violinista, director de teatre i co-fundador d’Els Pirates Teatre, l’encarregat de coordinar el departament. Reobrim la sala amb la voluntat d’oferir espectacles de diverses disciplines en un espai únic i autèntic on el públic gaudirà d’una experiència propera i íntima.

La programació del Círcol Maldà tindrà tres línies diferents: la línia de teatre i dansa, la línia de concerts i una darrera de cabaret. Al voltant d’aquesta programació hi haurà una sèrie d’activitats relacionades, com petites exposicions, conferències, debats, etc.

D’aquesta manera, la temporada al petit teatre del carrer del Pi…

View original post 64 more words