BIO

BIO

Als 18 anys vaig entrar a formar part d’Els Pirates Teatre, companyia que segueix formant part de la meva vida i amb la qual gestionem el teatre El Maldà de Barcelona. En aquells moments estudiava periodisme, una carrera que m’atreia per les meves ganes de saber i de comunicar, encara que dedicava tot el meu temps lliure a assajar amb la companyia. Així doncs, vaig decidir entrar a l’Institut del Teatre on em vaig llicenciar en l’especialitat musical, ja que cantar i la música sempre han format part de la meva vida i per mi són una gran eina per expressar-me. Una beca erasmus em va portar a Londres per formar-me en Shakespeare a la Rose Bruford College i allà vaig entrar en contacte amb Andrejz i Teresa Welmisnki. Ells són actors de la reconeguda Cricot2 Tadeusz Kantor i em van convidar a formar part de la seva companyia Third Arrangement. Així vaig passar un parell d’anys anant i venint per Europa fins que una feina a Barcelona em va fer tornar. Al cap de poc vaig entrar a la Jove Companyia del Teatre Nacional de Catalunya i vaig anar combinant els espectacles de la meva companyia amb personatges en altres teatres com el Teatre Lliure, Poliorama, Condal, Romea, Grec, etc. Precisament actuant en aquest últim vaig coincidir amb dues companyes amb el mateix sentit de l’humor i les mateixes ganes de cantar fent gamberrades i vam crear el trio The Feliuettes. Amb elles hem estrenat 3 produccions i hem actuat en llocs tan diferents com el Canet Rock o el Théâtre Edouard VII de París.

M’encanta crear els meus propis espectacles però també he tingut la sort de poder deixar-me dirigir i entrar en l’univers de grans directors com Adrià Aubert, Paco Mir, Martí Torras, Pere Planella, Ricard Reguant, Míriam Escurriola, Moisès Maicas o Mònica Bofill. Mentrestant he anat apareixent també per algunes pantalles tant com a actriu com fent de reportera o el que calgui! Així fent una mica de tot vaig recollir una nominació a millor actriu de repartiment als Premios Pávez 2017.

BIO

Recién cumplidos los 18 años entré a formar parte d’Els Pirates Teatre, compañía que sigue formando parte de mi vida y con la cual gestionamos el teatro El Maldà de Barcelona. En aquellos momentos estudiaba periodismo, carrera que me atraía porque siempre me ha gustado investigar y comunicar, aunque dedicaba todo mi tiempo libre a ensayar con la compañía. Así pues, decidí entrar en el Institut del Teatre, donde me licencié en la especialidad musical, ya que cantar y la música siempre han formado parte de mi vida, y para mí es otra herramienta para expresarme. Una beca erasmus me llevó a Londres para formarme en Shakespeare en la Rose Bruford College y allí entré en contacto con Andrejz Teresa Welmisnki. Ellos son actores de la reconocida compañía de Tadeusz Kantor y me invitaron a formar parte de su compañía Third Arrangement. Así pasé un par de años girando por Europa hasta que me llamaron con un trabajo desde Barcelona y decidí volver. Al poco tiempo entré en la Joven Compañía del Teatro Nacional de Cataluña y fuí combinando las obras de mi compañía con otros papeles en otros teatros como el Teatre Lliure, Poliorama, Condal, Romea, Grec, etc. Precisamente actuando en este últimocoincidí con dos compañeras con el mismo sentido del humor y las mismas ganas cantar haciendo gamberradas y formamos el trío The Feliuettes. Con ellas hemos creado 3 producciones y hemos actuado en sitios tan dispares como el Canet Rock o el Théâtre Edouard VII de París.

Me encanta crear mis propios espectáculos pero también he tenido la suerte de poderme dejar dirigir y entrar en el universo de grandes directores como Adrià Aubert, Paco Mir, Martí Torras, Pere Planella, Ricard Reguant, Míriam Escurriola, Moisès Maicas o Mònica Bofill. Mientrastanto he ido apareciendo también por algunas pantallas tanto como actriz como haciendo de reportera dicharachera o lo que haga falta! Así haciendo un poco de todo recogí una nominación a mejor actriz de reparto en los Premios Pávez 2017.